1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars8 Stars9 Stars10 Stars (Vote First)
Loading...

At a mere 46.2-square-meters (approx. 497-square-feet), the T Residence in Kaohsiung, Taiwan required a renovation that included an open floor plan for flow and to keep the space from feeling too closed off. Atelier Boter brought the interior to life with clever multi-functional dividers that separated the spaces according to function while keeping the circulation fluid throughout.

The interior palette was mostly kept to a clean black and white with wood finishes to add warmth.

A central, open storage unit rises to the ceiling with long shelves for storage. Attached to the shelves is a half-height unit with a desk on one side and the TV on the other.

Opposite the kitchen is a compact living room that benefits from the sliding glass doors for light and city views.

The living room and the bedroom can be separated with a floor-to-ceiling curtain that closes the bedroom off for privacy.

Photos by James Lin.

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
VERY INTERERSTING  Apply for the 2019 Ventura Future in Milan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *