1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars8 Stars9 Stars10 Stars (Vote First)
Loading...

Dmitry Grinevich designed this 4-room apartment for a family in the city of Rouen, France. Spanning 230-square-meters, the apartment is located in a historic building which is reflected in the original stucco moldings that were saved. The interior features classic design elements combined with modern furnishings resulting in an eclectic, monochromatic design that’s dotted with warm woods and cold green.

Wide parquet wood floors were laid creating the illusion of larger spaces. A chandelier made from metal pipes that were given an oxidized bronze-like finish hangs in the living room above the modular sofa.

Large black and white photographs hang in the long hallway which acts as a gallery.

The office features a wall clad in wooden blocks, as does the work table.

The master bedroom leads to a small balcony that looks out to other historic buildings.

Spread the love
VERY INTERERSTING  Where I Work: Daniel Arsham

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *